Zoeken

Opening SOMA op haar nieuwe adres

Op vrijdag 27 maart opent de SOMA Maasmechelen haar deuren op het nieuwe adres Pauengraaf 122 te 3630 Maasmechelen.


VISIE

De Soma is er voor iedereen, kwetsbare en minder kwetsbare mensen. We brengen actief mensen samen zowel alleenstaanden als gezinnen met kinderen. We zorgen voor een warm onthaal en organiseren open activiteiten. We bieden iedereen een luisterend oor en hanteren menselijke regels. Er is steeds ruimte voor dialoog en inspraak.

Soma is een organisatie waar warmte, discretie en respect vooraan staan. We hebben aandacht voor gelijkwaardigheid en solidariteit en zetten in op de krachten van mensen. We doen dit op een duurzame manier.

We hebben een actief vrijwilligersbeleid op maat. Werkers en vrijwilligers hebben een gedeelde verantwoordelijkheid. Dit ondersteunen we met de nodige vorming.

Soma bouwt verder expertise uit in zake maatschappelijke kwetsbaarheid en deelt deze in de samenwerking met andere organisaties. We hebben een signaalfunctie en werken aan structurele problemen. Indien nodig voeren we actie.

We houden het thema maatschappelijke kwetsbaarheid onder de aandacht door te sensibiliseren en vooroordelen te doorbreken. Op deze manier streven we een correcte beeldvorming na tav Soma en mensen in maatschappelijk kwetsbare posities.


Praktische info:


Soma is open van ma tot Vrijdag van 9u tot 15u

Woe dond en vrij van 13u tot 15u zijn de tweedehandswinkeltjes open!

Dagelijkse maaltijd om 12u30 voor 2.5€ incl soep

Douchen kan voor 1 € incl zeep en handdoek

Kleding wassen  incl product (machine reserveren) 1.5€


0 keer bekeken

3630 Maasmechelen