top of page
COVID19.jpg

CORONA (COVID19) 2022

 

Daar de cijfers terug aan het stijgen zijn, raden we jullie aan om jullie strikt aan de momenteel geldende regels te houden.

Horizont.jpg

In deze CORONA tijd waar we noodgedwongen beperkt worden in onze sociale vaardigheden komen redelijk wat organisaties met mooie alternatieven.

Zo ook Iedereen Verdient Vakantie.

Via beneden staande link komen jullie op hun site waar men een gratis pakket bestellen kan om alleen, met familie of de personen uit jullie bubbel op een mooie ontdekkingstocht te gaan.

https://www.iedereenverdientvakantie.be/ontdekkingtroef/pakket-aanvragen

Iedereen Verdient Vakantie.jpg

Uitpas Maasland

Vanaf zaterdag 5 september 2020 is de Uitpas MAASLAND beschikbaar.

Uitpas Maasland is een initiatief van de 3 gemeentes Dilsen-Stokkem, Lanaken en Maasmechelen.

Voor meer uitleg over de Uitpas MAASLAND kan je op het logo Uitpas MAASLAND klikken op de pagina "Gemeentelijk aanbod", naast de desbetreffende gemeente.

Het aanbod van Horizont VZW en Rap Op Stap Limburg staan los van de gemeente waar je woont, de enige voorwaarde om gebruik te kunnen maken van dit aanbod is dat je voldoet aan de criteria.

Als je gebruik wilt maken van een UITpas of een terugbetaling van lidgelden voor sport-, culturele en jeugdactiviteiten, zijn de voordelen wel afhankelijk van je woonplaats. De vrijetijdsbemiddelaars van Rap Op Stap helpen je graag verder met het uitzoeken van je rechten op dit vlak.

Let op, er zijn geen zitdagen in alle gemeentes. De gemeentes waar er zitdagen plaatsvinden, kan je herkennen aan de icoontjes achter de desbetreffende gemeente op het tabblad gemeentelijk aanbod. Als je niet in een gemeente woont waar er een zitdag plaatsvindt, ben je welkom in een van de andere gemeentes waar er wel zitdagen plaatsvinden.

Uitpas MAASLAND.jpg
bottom of page